Athletic: «Δεν ενδιαφέρεται η Λίβερπουλ για τον Τζίμα»
Ο Στέφανος Τζίμας παρουσιαζόταν το τελευταίο διάστημα ως ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της Λίβερπουλ από ορισμένα αγγλικά ΜΜΕ, κάτι που δεν επιβεβαίωσε ο έγκυρος ρεπόρτερ του «Athletic», Τζέιμς Πιρς.
Ο Στέφανος Τζίμας είναι στα πρωτοσέλιδα στην Αγγλία και πολλά δημοσιεύματα μιλούν για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για την απόκτηση του, όμως τις τελευταίες ώρες υπάρχει ανατροπή δεδομένων σύμφωνα με το «Athletic».
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Τζέιμς Πιρς, ρεπόρτερ των reds στην έγκυρη αθλητική ιστοσελίδα, η Λίβερπουλ δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 19χρονου άσου, τουλάχιστον προς το παρόν και δεν δείχνει διατεθειμένη να βγάλει από τα ταμεία της 25 εκατομμύρια για την αγορά του , παρά το γεγονός πως υπήρξε μία σύνδεση, όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά.
«Η Λίβερπουλ δεν έχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Στέφανου Τζίμα. Υπήρχαν δημοσιεύματα που την συνέδεαν με τον νεαρό Έλληνα επιθετικό ο οποίος αγωνίζεται στην Νυρεμβέργη ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ», αναφέρει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν υπάρξει δημοσιεύματα που θέλουν την αγγλική ομάδα, μάλιστα, να έχει ήδη συνομιλήσει και με την πλευρά του παίκτη, ενώ κάποια από αυτά ανέφεραν ότι ίσως η Λίβερπουλ να προσπαθεί να κλείσει την μεταγραφή για το ερχόμενο καλοκαίρι.
Liverpool have no interest in pursuing a deal for Stefanos Tzimas. Been linked with teenage Greek striker who is currently on loan at FC Nurnberg on loan from PAOK. #LFC
— James Pearce (@JamesPearceLFC) January 15, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
