ΣΑΣΑ ΒΕΖΕΝΚΟΦ: Συμφωνία με Ολυμπιακό έως το 2024

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σάσα Βεζένκοφ για ανανέωση της συνεργασίας μέχρι το 2024, ενώ στο συμβόλαιο του Βούλγαρου φόργουορντ υπάρχει NBA out σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση από ομάδα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Κοντά σε συμφωνία βρίσκεται ο Ολυμπιακός με τον Σάσα Βεζένκοφ για νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 25χρονος φόργουορντ που έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της ομάδας για ανανέωση μέχρι το 2024.

Η συμφωνία προβλέπει αύξηση των ετήσιων αποδοχών του παίκτη αλλά και buy out για το ΝΒΑ. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες και όπως όλα δείχνουν είναι τελειωμένη υπόθεση.

Έτσι ο Ολυμπιακός καταφέρνει να κρατήσει στο ρόστερ του για δύο ακόμα χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά μία μεγάλη κίνηση.

Πέρυσι ο Βούλγαρος ολοκλήρωσε τη σεζόν με 11.5 πόντους όντας πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 50% στα δίποντα, 43% στα τρίποντα και 5.4 ριμπάουντ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News