ΑΕΚ: Ομιλία Μιλόγεβιτς στους ποδοσφαιριστές

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ, μετά τη νίκη επί της Λαμίας κι ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η ΑΕΚ με γκολ του Σέρχιο Αραούχο στο 67ο λεπτό πήρε, δύσκολα, τη νίκη απέναντι στην Λαμία για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten και πλέον στρέφει την προσοχή της στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά τη νίκη επί της Λαμίας προσπάθησε να εξηγήσει στους ποδοσφαιριστές πόσο σημαντικό είναι το να έχουν καθαρό μυαλό. Και αυτό διότι διέγνωσε νευρικότητα στους παίκτες του στο 90λεπτο του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ο Σέρβος τεχνικός βλέπει τους παίκτες του να παίζουν με άγχος, το οποίο πρέπει να αποβάλλουν για να έρθουν πιο εύκολα οι νίκες. Κάτι που δεν έγινε με την Λαμία και η Ενωση δυσκολεύτηκε…

«Παίζουμε με άγχος, πρέπει να το αποβάλλετε αυτό και να κάνετε την ζωή σας εύκολη. Μπορεί να μην είμαστε έτοιμοι όπως πρέπει αλλά πρέπει να μάθουμε να κάνουμε τα σωστά με καθαρό μυαλό. Έτσι θα έρθουν πιο εύκολα οι νίκες, μέσα από τη δουλειά μας» είπε μεταξύ άλλων ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στα Σπάτα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News