Ολυμπιακός: Με Πανσερραϊκό θα εκτίσει την ποινή του ο Βέλντε
Τις υπηρεσίες του Κρίστοφερ Βέλντε θα στερηθεί ο Ολυμπιακός εναντίον του Πανσερραϊκού, αφού ο Νορβηγός θα είναι τιμωρημένος.
Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την ισοπαλία με τον Αστέρα AKTOR, βάζοντας πλώρη για τον αγώνα εναντίον του Πανσερραϊκού (15/2, 17:00) για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Χωρίς τον Κρίστοφερ Βέλντε θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στις Σέρρες.
O Νορβηγός που μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Aktor αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή στο 80′ και συμπλήρωσε το όριο. Έτσι ο 25χρονος εξτρέμ δεν θα βρίσκεται στην αποστολή των «Πειραιωτών» για τον αγώνα πρωταθλήματος στις Σέρρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
