Παναθηναϊκός Aktor: Με Γκέιμπριελ και Πλάις στη Γαλλία-Ολα όσα είπε ο Αταμάν στο αεροδρόμιο
Ο Γουένιεν Γκέιμπριελ ταξίδεψε με την αποστολή Παναθηναϊκού AKTOR στην Γαλλία για το ματς με την Βιλερμπάν-Νέο πρόσωπο ο Πλάις-Αταμάν: «Ελπίζω ο Γκέιμπριελ να είναι έτοιμος»
Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε το πρωί της Πέμπτης (27/2) από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στη Γαλλία, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν για την 27η αγωνιστική της Euroleague (28/2, 22:00) και με την αποστολή ταξιδεψε ο Γουένιεν Γκέιμπριελ αν και είναι αμφίβολος, όπως και το τελευταίο απόκτημα των «πρασίνων», ο Τίμπορ Πλάις.
Ο Γκέιμπριελ εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, από την κάκωση που υπέστη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΓΑΛΛΙΑ. (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Αναλυτικά όσα είπε ο Αταμάν
Για το ματς με τη Βιλερμπάν: Ξεκινάμε μετά από δύο εβδομάδες για την τελική ευθεία. Έχουμε 8 ματς, 4 εντός και 4 εκτός. Η πραγματικότητα είναι πως πρέπει να κερδίσουμε το λιγότερο 5 ματς για το πλεονέκτημα έδρας, ίσως και 6, αλλά λιγότερο από 5 θα κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα για εμάς. Σίγουρα κάθε ομάδα έχει διαφορετικό σκοπό. Η Βιλερμπάν έχει ίσως σκοπό να μπει playoffs ή τα play-ins, ενώ εμείς να πάρουμε το πλεονέκτημα. Τους κερδίσαμε στο ΟΑΚΑ με τεράστια διαφορά, όμως η αλήθεια είναι πως στην έδρα της είναι πολύ καλή. Στο τελευταίο ματς κέρδισαν την Μπάρτσα με 100άρα. Εμείς πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα και να έχουμε τον έλεγχο, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς.
Σχετικά με τις εντός και εκτός ΟΑΚΑ εικόνες του Παναθηναϊκού: Πολλές ομάδες είναι έτσι. Δεν ξέρω τον λόγο, αλλά έχουμε το πλεονέκτημα στα εντός έδρας. Όλοι μας, προπονητές και παίκτες θα είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί, γιατί κάθε ματς θα είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα. Είτε παίζουμε εντός είτε εκτός, το παρκέ και η μπάλα είναι τα ίδια οπότε τα κριτήρια είναι τα ίδια. Είμαστε περίεργοι να δούμε τι θα γίνει, όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας στα εκτός έδρας ματς.
Για την προσθήκη του Πλάις: Ο Τίμπορ θα φέρει εμπειρία. Είναι ένας παίκτης που ξέρει του σύστημά μου. Χτες στην προπόνηση είπα πως υπάρχει ένας παίκτης που έχει περισσότερους τίτλους από τον Πλάις και αυτός είναι ο Σλούκας. Ο Τίμπορ έχει πολλές επιτυχίες στην Ευρωλίγκα με την Εφές και με έμενα. Φυσικά, δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί αμέσως, όμως χτες στην προπόνηση ήταν πολύ καλός. Έχουμε θέμα σε αυτήν τη θέση, γιατί δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψουν οι Γιουρτσεβέν και Λεσόρ, οπότε πήραμε τον Πλάις για να έχουμε μια ασφάλεια. Δεν ξέρω πόσα λεπτά θα παίξει, ακόμα και λίγο να παίξει μπορεί να δώσει πολλά με την εμπειρία του στην ομάδα.
Για την κατάσταση του Γκέιμπριελ: Την περασμένη εβδομάδα ήμασταν πανικοβλημένοι με την κατάστασή του, γιατί είχε πρόβλημα με το γόνατό του, μετά πήγε στο νοσοκομείο όντας πολύ άρρωστος. Όμως, χτες έκανε μια πολύ καλή προπόνηση και ελπίζω πως μετά από αυτό ελπίζω να είναι καλά, γιατί χτες ακολούθησε όλη την προπόνηση και είπε ότι νιώθει καλά. Ελπίζω, πριν την προπόνηση να μην χρειαστεί να με προσεγγίσουν οι γιατροί!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
