ΜΑΪΚ ΤΖΕΪΜΣ: «Η Μονακό έχει τεράστιες δυνατότητες»

Στην παρουσίαση του ρόστερ της προχώρησε η Μονακό, με τον Μάικ Τζέιμς να κλέβει την παράσταση, πιστεύοντας πως η ομάδα του έχει τρομερές δυνατότητες για τη νέα σεζόν.

Την παρουσίαση του ρόστερ της νέας σεζόν πραγματοποίησε η Μονακό, με την παρουσία των Μάικ Τζέιμς και Λέο Βέστερμαν να ξεχωρίζει. Ο Αμερικανός αποτελεί το πιο φανταχτερό απόκτημα της ομάδας, ενώ ο Λέο θα είναι ο αρχηγός των Μονεγάσκων, στην πρώτη τους παρουσία σε Euroleague.

Ο Τζέιμς στάθηκε στις δυνατότες της ομάδας: «Η Μονακό έχει τεράστιες δυνατότητες. Είναι ένα νέο ξεκίνημα για εμένα, σε μια φιλόδοξη ομάδα. Είναι μία πρόκληση. Η ομάδα έχει κερδίσει το EuroCup και θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην Euroleague. Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτήν τη διοργάνωση. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Ο Λέο Βέστερμαν, από την πλευρά του τόνισε: «Είμαστε ένα πολύ καλό γκρουπ 15 παικτών. Η άφιξη του Μάικ Τζέιμς είναι οφέλιμη για εμάς, καθώς δεν είναι πολύ αυτοί που έχουν την εμπειρία της Euroleague στο υψηλότερο επίπεδο. Θα βοηθήσει σε καθημερινή βάση και θα είναι ένας από τους καλύτερούς μας παίκτες».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News