Τσικίνιο: «Κάναμε σημαντικό βήμα για τον τίτλο, ήταν ένα όμορφο γκολ»

Ο «χρυσός» σκόρερ του ντέρμπι με την ΑΕΚ, Τσικίνιο, μίλησε για το παιχνίδι και την κούρσα του τίτλου.

Ενα τεράστιο διπλό – μισό… τίτλο πήρε στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Ολυμπιακός. Μοναδικός σκόρερ, στο 90′, ήταν ο Τσικίνιο, ο οποίος μίλησε μετά τη λήξη στην Cosmote TV.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για το ματς: «Ξέραμε ότι θα ήταν διαφορετικό από αυτό της Τετάρτης. Ένα ματς πρωταθλήματος, μπροστά στον κόσμο του αντιπάλου μας. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά δεν έχει ακόμα τίποτα τελειώσει. Θα παλέψουμε μέχρι το φινάλε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το γκολ που σημείωσε: «Ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ, ήμουν χαρούμενος που κατάφεραμε να νικήσουμε και να σκοράρουμε. Όμως το σημαντικότερο είναι ότι νικήσαμε και συνεχίζουμε».

Για το πόσο κοντά είναι ο Ολυμπιακός στον τίτλο: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να νικήσουμε. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News