Ολυμπιακός: Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν πάει πουθενά! Ανανέωσε με τους «ερυθρόλευκους» για 1 χρόνο
Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, από τα μεγάφωνα του γηπέδου Καραϊσκάκη ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. «Είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό», είπε ο Βάσκος προπονητής.
Η γιορτή στο γήπεδο Καραϊσκάκη είχε νίκη επί του ΟΦΗ, αλλά και… Μεντιλίμπαρ!
Μετά το τέλος του αγώνα και το 1-0 του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ, από τα μεγάφωνα του φαληρικού γηπέδου ανακοινώθηκε η ανανέωση συμβολαίου του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με τον Ολυμπιακό, με τους οπαδούς της ομάδας του λιμανιού να ζουν μια μαγευτική στιγμή!
Oπως είχε γράψει εδώ και καιρό το sportday.gr όλα έδειχναν πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συμφωνήσει με τον Βάσκο και απέμενε η ανακοίνωση. Αυτή ήρθε ως το καλύτερο δώρο για τα 100 χρόνια της ομάδας!
Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα για την ανανέωση του συμβολαίου, ο Μεντιλίμπαρ είπε: «Είμαι χαρούμενος. Ηρθα για 4 μήνες, έγινε χρόνος και τώρα θα έρθει ακόμη ένας χρόνος. Εύχομαι όλα να πάνε καλά για εμάς. Είμαι ευτυχισμένος».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Τίναξε τη μπάνκα στις μεταγραφές - Στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων εκτός του top-5
- Αρης-Ηρακλής 0-0: Ενα τσουβάλι ευκαιρίες και ένα «Χ» σαν ήττα!
- Ατρόμητος-Κηφισιά 1-2: Απόδραση από το Περιστέρι
- Μπρινιόλι: «Να βρούμε ό,τι μας έλειψε στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς»
- Παναθηναϊκός: Αποστολή για Καλαμάτα χωρίς Ταμπόρδα και Κρίστιανσεν
