Κλουμπ Λεόν: Αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων λόγω κοινής ιδιοκτησίας η ομάδα του Χάμες Ροντρίγκες

Η Κλουμπ Λεόν δεν θα κάνει τελικά ντεμπούτο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, αφού αποκλείστηκε από την FIFA
Η FIFA ανακοίνωσε τον αποκλεισμό της Κλουμπ Λεόν, η ομάδα που αγωνίζεται ο πρώην παίχτης του Ολυμπιακού Χάμες Ροντρίγκες , από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, για λόγω κοινής ιδιοκτησίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση τις επιτροπή εφέσεων της FIFA :
«Η επιτροπή εφέσεων της FIFA ενέκρινε μια απόφαση σχετικά με την Πατσούκα και την Λεόν. Μετά την αξιολόγηση όλων των αποδεικτικών στοιχείων στον φάκελο, ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων της FIFA αποφάσισε ότι τόσο η Πατσούκα όσο και η Λεόν δεν πληρούν τα κριτήρια σχετικά με την ιδιοκτησία πολλών συλλόγων.
Η FIFA αποφάσισε ότι η Λεόν θα απομακρυνθεί από τη διοργάνωση και ο σύλλογος που θα γίνει δεκτός ως αντικαταστάτης της, θα ανακοινωθεί σε εύθετο χρόνο»,
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Τα μπόνους της επιστροφής στ' αστέρια
- Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Ο άνθρωπος που μας έκανε να πιστέψουμε ξανά
- Απολαυστικός ο πατέρας του Καρέτσα: «Ανατριχιάσαμε όταν μας πήρε αγκαλιά - Του είπαμε "Κωνσταντίνε αυτή δεν είναι η πραγματικότητα, θα έρθουν και δύσκολα"»
- Υπεράνω Όλων: Ο Ολυμπιακός έχει πάρει από φέτος και το επόμενο Πρωτάθλημα
- ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Αλί Σαμάτα