ΙΝΤΕΡ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2-2: Ισόπαλη η ματσάρα στο Σαν Σίρο

Χωρίς νικητή τελείωσε ο αγώνας ανάμεσα σε Ίντερ και Αταλάντα, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους και να μπορούν να πάρουν την νίκη.

Σε έναν αγώνα με «άγρια» ομορφιά Ίντερ και Αταλάντα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2, προσφέροντας θέαμα και συγκινήσεις. Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στη νίκη στο 85’, όταν ο Ντιμάρκο έστησε την μπάλα στα 11 βήματα, όμως στη συνέχεια έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Η Αταλάντα με τη σειρά της, είχε την ευκαιρία να φύγει με το διπλό, όταν στο 88ο λεπτό πέτυχε και 3ο γκολ με το var όμως να σώσει την Ίντερ.

Μπήκε με αέρα πρωταθλήτριας – Το γύρισε σε 8 λεπτά η Αταλάντα

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Ίντερ, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να βάζουν γκολ από τα… αποδυτήρια με τον Λαουτάρο Μαρτίνεθ, να ανοίγει με εκπληκτικό σουτ το σκορ στο 5ο λεπτό. Οι «μπλε» συνέχισαν να είναι απειλητικοί και μετά το 1-0, βγαίνοντας αρκετές φορές με αξιώσεις στην περιοχή της Αταλάντα, χωρίς αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι από το 20λεπτο και μετά πήραν τα πάνω τους, ανέβασαν ρυθμό, κράτησαν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους και κατάφεραν να βρουν γκολ ισοφάρισης στο 30 με τον Μαλινόφσκι να «εκτελεί» τον Χαντάνοβιτς με σουτάρα από τα αριστερά, ενώ έκαναν την απόλυτη ανατροπή στο 38’ με τον Τολόι. Η Αταλάντα ακόμα και μετά το δεύτερο γκολ, ήταν καλύτερη και στη συνέχεια του ημιχρόνου, ψάχνοντας και τρίτο γκολ, χωρίς επιτυχία.

Σε τρελό ρυθμό και το δεύτερο ημίχρονο, έσωσε την «παρτίδα» ο Τζέκο

Στο δεύτερο 45λεπτο και οι δύο ομάδες βγήκαν με την ίδια «τρέλα», η Αταλάντα πατούσε πιο δυνατά, ψάχνοντας το τρίτο γκολ, για να πάρει «σοβαρό» προβάδισμα νίκης, χωρίς να τα καταφέρει παρά τις ευκαιρίες που είχε. Η Ίντερ στη συνέχεια, θύμισε την ομάδα του πρώτου 20λεπτου, και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι ξανά στα ίσα με τον Τζέκο να κάνει το 2-2. Οι «νερατζούρι» πίεσαν για την δεύτερη ανατροπή του αγώνα, και έφτασαν μια ανάσα με τον Ντιμάρκο να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι από την άσπρη βούλα στο 85’. Το χαμένο πέναλτι, «έκοψε τα φτερά» των γηπεδούχων και έδωσε στην Αταλάντα «νέες δυνάμεις» και 3 λεπτά αργότερα βρήκαν ένα ακόμα γκολ, παγώνοντας το Σαν Σίρο, για λίγα λεπτά όμως, καθώς το var είχε διαφορετική άποψη, ακυρώνοντάς το. Το τελευταίο σφύριγμα έστειλε και τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια κατσουφιασμένες, καθώς ήξεραν πως μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο.

Ίντερ (3-5-2): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Βρι, Μπαστόνι (57’ Ντιμάρκο), Νταρμιάν (57’ Ντάμφρις), Μπαρέλα (90’ Σαντριάνο), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (57’ Βεσίνο), Πέρισιτς, Τζέκο, Λαουτάρο Μαρτίνεθ (81’ Σάντσες)

Αταλάντα (3-4-1-2): Μούσο, Τολόι, Ντεμιράλ, Παλομίνο (70’ Μαελέ), Ζαπακόστα (77’ Πάσαλιτς), Ντε Ρούν, Φρόιλερ, Γκόσενς, Πεσίνα (63’ Τζιμσιτί), Μαλινόφσκι (62’ Ίλισιτς), Ζαπάτα (63’ Πίκολι)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News