Καλαμάτα: Σήμερα ο «τελικός ανόδου» - Τι χρειάζεται για να αγκαλιάσει την επιστροφή στα «μεγάλα σαλόνια»!
Η «Μαύρη Θύελλα» υποδέχεται στις 11:45 την Κηφισιά στον σπουδαιότερο αγώνα των τελευταίων… 25 ετών!
Τα ψέματα τελείωσαν! Η Καλαμάτα είναι πανέτοιμη για το σημερινό ντέρμπι με την Κηφισιά στο γήπεδο της Παραλίας (11:45, ΣΚΑΪ)! Εύλογα το σημερινό παιχνίδι χαρακτηρίζεται ως «τελικός ανόδου», καθώς μπορεί να φέρει τη «Μαύρη Θύελλα» πίσω στη Super League μετά από 25 ολόκληρα χρόνια!
Η Κηφισιά βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ με 37 βαθμούς, αλλά η Καλαμάτα, η οποία βρίσκεται στο -2 (35 βαθμοί), έχει το πλεονέκτημα ενός αγώνα λιγότερου.
Πιο συγκεκριμένα, με νίκη οι Μεσσήνιοι θα είναι με το 1,5 πόδι στην Stoiximan Super League, ενώ ακόμα και με ισοπαλία παραμένουν το φαβορί. Η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο έχει ματς περισσότερο, άρα την Καλαμάτα τη βολεύει και η ισοπαλία. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Δημήτρη Σπανού μετά το ντέρμπι με την Κηφισιά έχει δύο αγώνες κόντρα σε Ηλιούπολη και Αιγάλεω, που θεωρητικά είναι εύκολοι αντίπαλοι.
Το σημερινό πρόγραμμα:
Καλαμάτα – Κηφισιά (11:45, ΣΚΑΪ)
Πανιώνιος – Ηλιούπολη (11:45, Hybrid ΣΚΑΪ)
Ρεπό: Αιγάλεω
Η βαθμολογία:
Κηφισιά: 37 (6-0)
Καλαμάτα: 35 (7-1)
Πανιώνιος: 24 (6-6)
Αιγάλεω: 15 (2-6)
Ηλιούπολη: 13 (1-9)
Παίζει ο Μπαράλες
Ο τραυματίας Τσελεπίδης είναι ο μοναδικός απών της Καλαμάτας, η οποία θα διεκδικήσει τη νίκη με την υποστήριξη 3.900 φιλάθλων της (τόσα είναι τα εισιτήρια που πουλήθηκαν εδώ και δέκα μέρες), αλλά και πολλών άλλων που θα βρίσκονται έξω απ’ το γήπεδο. Ο Μπαράλες (φωτό) ξεπέρασε ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε κι υπολογίζεται.
Η 22άδα: Κότσαρης, Λαδάς, Κωνσταντινόπουλος, Βαλεριάνος, Μπουσάι, Ουές, Βασιλαντωνόπουλος, Νίλι, Στρούγγης, Πίρινεν, Μπακαγιόκο, Κατάλντι, Μεχία, Μουστακόπουλος, Αλβες, Μορέιρα, Γρίβας, Μόρσεϊ, Ντιγκινί, Παμλίδης, Μπαράλες, Αλγκαρανάς
Η ηγετική ομιλία του Γιώργου Πρασσά
Ο διοικητικός ηγέτης της «μαύρης θύελλας» έφτασε χθες το πρωί απ’ το Σικάγο κι αμέσως πήγε στο βοηθητικό γήπεδο στα Παλιάμπελα, όπου έδωσε μία ενωτική ομιλία στα αποδυτήρια, ζητώντας μόνο τη νίκη από τους παίκτες του. «Φέτος έχετε κάνει μία τρομερή χρονιά. Θεωρώ ότι απ’ τα τρία παιχνίδια που παίξαμε μαζί τους (σ. σ. με την Κηφισιά), στο προηγούμενο που ήρθαμε 0-0 δεν νομίζω ότι ήμαστε καλοί, αλλά στα άλλα δύο έπρεπε να τους είχαμε κερδίσει άνετα», είπε αρχικά ο Πρασσάς και συνέχισε: «Μας κάνουν δύο αποτελέσματα, η ισοπαλία κι η νίκη, όμως εγώ νομίζω ότι μονόδρομος είναι η νίκη. Για να αποδείξουμε πως πράγματι εμείς είμαστε η καλύτερη ομάδα και δίκαια θα είμαστε πρωταθλητές. Ξέρετε ότι η πόλη αυτή έχει 25 χρόνια να ζήσει την ομάδα στην Α’ Εθνική και όλοι, όπως καταλαβαίνετε, θα γράψετε Ιστορία. Θέλω να είστε ήρεμοι κι ενωμένοι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Πάμε γερά, έτσι;».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Αυτό είναι το πλάνο του για τη Ρεν
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: «Σκασμένος» ο Ηλιόπουλος!
- Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ: Το πρώτο μεγάλο βήμα με την εθνική Πορτογαλίας – Κλήθηκε στην Κ17!
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Περνάτε με το αυτοκίνητο μέσα από λακκούβα και βρέχετε πεζό; Το πρόστιμο που σας περιμένει
