ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: «Ουδείς αναντικατάστατος»
O κίπερ του ΠΑΟΚ, λίγο μετά την επιβλητική νίκη επί της ΑΕΚ, μίλησε για το «έργο» τπυ Λουτσέσκου στην ομάδα, την ψυχολογία που υπάρχει αλλά και την απουσία του Βαρέλα
Ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, σε ένα ματς που παρουσιάστηκε ανώτερος από το πρώτο κιόλας λεπτό. Παρά τις απουσίες, ο «Δικέφαλος του Βορρά», πήρε το θετικό αποτέλεσμα, με τον κίπερ της ομάδας, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις.
Ο τερματοφύλακας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα τoυ OPEN και στάθηκε τόσο στο πλάνο του Ρουμάνου τεχνικού, όσο και στην επιμονή των ποδοσφαιριστών. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνές γκολκίπερ «Βγαίνουν 11 παιδιά που… πάνε για να πεθάνουν».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη:
«Σχεδίασε ο προπονητής όλη την εβδομάδα το σημερινό παιχνίδι. Ουδείς αναντικατάστατος. Εχει δείξει αυτή η ομάδα ότι τα παιδιά που έρχονται από πίσω είναι έτοιμα και βοηθούν ανά πάσα στιγμή.
Ο προπονητής δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο πνευματικό κομμάτι. Βγαίνουν 11 παιδιά που… πάνε για να πεθάνουν ανεξαρτήτως αν θα είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα ή όχι. Τραβάει ο ένας τον άλλο και πραγματικά πιστεύω ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο. Ο προπονητής, μας έχει δέσει πάρα πολύ καλά και έχουμε ένα πνεύμα μαχητικότητας που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ.
Όποια λάθη γίνονται στον αγωνιστικό χώρο, η νίκη τα καλύπτει. Σου δίνει χρόνο να βελτιωθείς και να είσαι με καλύτερη ψυχολογία στο επόμενο ματς».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ
- Εθνική Ελλάδος Κ15: Έγραψε ιστορία με την 6άρα στην Παραγουάη
- Καρέτσας: Δεν θέλει να χάσει το ντέρμπι της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν
- Καιρός: Βροχές και αφρικανική σκόνη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τα Αναντολού Εφές - Παναθηναϊκός AKTOR, Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο
