Καιρός: Βροχές και καταιγίδες ακόμα και στην Αττική
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και μόνο στα νότια θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα
Βροχερός θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας το Σάββατο 10 Μαΐου, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση, ενώ κατά τόπους αναμένονται ισχυρά φαινόμενα, κυρίως στα ανατολικά.
Μακεδονία – Θράκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά, κυρίως στα ανατολικά μέχρι το μεσημέρι.
Βόρειο Αιγαίο – Κυκλάδες – Κρήτη – Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις το πρωί, πρόσκαιρα αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών.
Υπόλοιπη χώρα
Αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το μεσημέρι αναμένονται αναπτύξεις νεφώσεων στα ηπειρωτικά. Τοπικές βροχές ή όμβροι προβλέπονται κυρίως σε Θεσσαλία, Εύβοια, ανατολική Στερεά και ανατολική Πελοπόννησο, ενώ δεν αποκλείονται μεμονωμένες καταιγίδες τις απογευματινές ώρες.
Άνεμοι
Θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 4-6 μποφόρ.
🌡️ Θερμοκρασία
Μικρή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται στις περισσότερες περιοχές.
-
Στα βόρεια: 20-22°C
-
Στις υπόλοιπες περιοχές: 24-26°C
-
Στην Κρήτη: τοπικά έως 28-29°C, παραμένοντας σε υψηλά επίπεδα για την εποχή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τις μάχες των πλέι άουτ και τον «τελικό» παραμονής Λαύριο-Μαρούσι
- Ουζουνίδης: «Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα»
- Σάκοτα: «Ο κόσμος σήμερα έβαλε και 20 πόντους, και μας κράτησε στο παιχνίδι»
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
