ΕΠΟ: Υπεγράφη το προσύμφωνο με το Βαρδινογιάννη για Παιανία
Υπεγράφη το προσύμφωνο της ΕΠΟ με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την αγορά των εγκαταστάσεων του προπονητικού της Παιανίας.
Η Εθνική Ελλάδος είναι πολύ κοντά να αποκτήσει το δικό της σπίτι, αφού η ΕΠΟ θα υπογράψει προσύμφωνο με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την αγορά των εγκαταστάσεων του προπονητικού της Παιανίας.
Πρόκειται για μία συμφωνία, που θα σφραγιστεί περίπου στα 21 εκατ. ευρώ για την αγορά του προπονητικού. Εδώ να θυμίσουμε ότι από FIFA και UEFA (που χρηματοδοτούν τέτοια έργα) η ΕΠΟ αναμένεται να λάβει ένα ποσό κοντά στα 14 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, υπάρχει και αποθεματικό σε κλειστούς λογαριασμούς της ΕΠΟ. Στις αρχές Μαρτίου, εξάλλου, ο Μάκης Γκαγκάτσης βρέθηκε στο Σεράγεβο για το regional meeting της UEFA και στο περιθώριο των εργασιών, οι αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας τον προέτρεπαν να προχωρήσει στην αγορά προπονητικού κέντρου. Αν χρειαστεί να γίνει περαιτέρω οικονομική ενίσχυση, θα συνδράμει η UEFA, όπως του διεμήνυσαν.
Πρέπει να σημειωθεί ότι προκρίνεται η επιλογή της Παιανίας και όχι η έκταση των 70 στρεμμάτων στο Κορωπί (κοντά στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού), καθώς υπάρχουν υποδομές και εγκαταστάσεις στον συγκεκριμένο χώρο.
Θα χρειαστεί αρχικά να γίνουν έργα βελτίωσης των τριών γηπέδων με χλοοτάπητα και ενός με πλαστικό και εν συνεχεία θα προχωρήσει η ανακατασκευή των ξενώνων (όπου θα διαμένει η Εθνική), όπως και η ανακατασκευή του εστιατορίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Champions League: Επτά η Μπαρτσελόνα, «καρέ» οι Λίβερπουλ και Μπάγερν - Τα ζευγάρια και οι διασταυρώσεις
- Δολοφονία στην Καλαμαριά: Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον 23χρονο κατηγορούμενο
- Παναθηναϊκός: Με Μπράγκα αν περάσει την Μπέτις - Πότε ήταν το προηγούμενο ραντεβού με την πορτογαλική ομάδα
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση για τα πλέι οφ και πλέι άουτ
- ΑΕΚ: Ποιος θα είναι ο ρόλος του Κλωναρίδη
