ΆΡΗΣ: Τρεις τραυματίες στο Περιστέρι κι άλλοι τρεις στα πιτς

Βαρύ το ιατρικό δελτίο για τον Άρη ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Απόλλωνα, καθώς έξι παίκτες έχουν τεθεί νοκ άουτ!

Ο Άρης έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό από το Περιστέρι που του επιτρέπει να γυρίσει στην κανονικότητα, ωστόσο αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τους τραυματίες. Τρεις ποδοσφαιριστές υποχρεώθηκαν σε αντικατάσταση στη διάρκεια του αγώνα καθως δεν μπορούσαν να συνεχίσουν, ενώ άλλοι τρεις είναι στα πιτς επίσης για λόγους τραυματισμού.

Πρώτος αποχώρησε ο Ντάνιελ Μαντσίνι, λίγο μετά το γκολ που πέτυχε. Ο Αργεντινός έχει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις, όπως ο Φαμπιάνο, που έχει πόνους στον προσαγωγό, αλλά και ο Μπρούνο Γκάμα, που είχε πρόβλημα στον τετρακέφαλο. Ο τραυματισμός του Γκάνεα στο κεφάλι δεν φαίνεται να είναι σοβαρός, άλλωστε ολοκλήρωσε τον αγώνα παίζοντας με μπανταρισμένο κεφάλι. 

Ήδη εκτός μάχης για το ματς με τον Απόλλωνα το Σάββατο έχουν τεθεί ο Φακούντο Μπερτόγλιο και ο Χουάν Ιτούρμπε, ενώ ο Λούμορ επιστρέφει από τραυματισμό, αλλά ακόμα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News