Παναθηναϊκός: Τα ξεσπάσματα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου - Έξαλλος με τη διαιτησία
Έντονα ζει τον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε ο ηγέτης του Παναθηναϊκού.
Όπως γράψαμε νωρίτερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρακολουθεί από κοντά τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, για τον Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας στο Άμπου Ντάμπι.
Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού ζει έντονα την αναμέτρηση και πολλές φορές κατά τη διάρκειά της εξέφρασε εντόνως τα παράπονά του για τη διαιτησία και τον τρόπο αντιμετώπισης των παικτών του Αταμάν. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που κόντεψε να μπει στο παρκέ.

EUROLEAGUE 2024-2025 / FINAL-4 ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ / 1ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ. (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Αυτό είναι το πλάνο του για τη Ρεν
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: «Σκασμένος» ο Ηλιόπουλος!
- Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ: Το πρώτο μεγάλο βήμα με την εθνική Πορτογαλίας – Κλήθηκε στην Κ17!
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Περνάτε με το αυτοκίνητο μέσα από λακκούβα και βρέχετε πεζό; Το πρόστιμο που σας περιμένει
