Final Four: Ο Γιασικεβίτσιους... φλερτάρει με την ιστορία
Πέρασε στον τελικό κι έκλεισε ραντεβού με την ιστορία
Η Φενέρμπαχτσε λύγισε τον Παναθηναϊκό και ο τρομερός Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, είναι ένα βήμα μακριά πριν από ένα ιστορικό κατόρθωμα.
Συγκεκριμένα, ο Λιθουανός τεχνικός της τουρκικής ομάδας θέλει να γίνει κάτοχος της Euroleague τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής.
Μόνος αντίπαλος σε αυτό θα γίνει ένας εκ των Μονακό ή Ολυμπιακό. Πάντως αν τελικά ο Σάρας τα καταφέρει θα μπει σε ένα πολύ κλειστό γκρουπ ανθρώπων που έχουν πετύχει κάτι ανάλογο.
Ο λόγος για τους:
Άρμενακ Μισάκοβιτς Αλαχαχιάν, όταν το 1961 και το 1963 κέρδισε τον τίτλο ως αρχηγός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το 1969 επανέλαβε το κατόρθωμα ως προπονητής της ρωσικής ομάδας, ο Λόλο Σάινθ, κατακτώντας τέσσερα τρόπαια ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης (1964, 1965, 1967, 1968) και δύο ακόμα ως προπονητής της ίδιας ομάδας (1978, 1980) και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ως παίκτης της Μπόσνα (1979) και προπονητής της Μπαρτσελόνα (2003).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
