Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, άξιζε να κερδίσει, δεν τους ασκήσαμε ποτέ πίεση»
Διαβάστε όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη τύπου, μετά τον πρώτο τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο τελικό τις Stoiximan Super League, με τον Γιώργος Μπαρτζώκας να χαρακτηρίζει δίκαια τη νίκη των πρασίνων.
Αναλυτικά τι δήλωσε στην συνέντευξη τύπου:
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, άξιζε να κερδίσει, αυτό φάνηκε από το πώς βάζανε τα χέρια τους στην μπάλα, ήταν πολύ πιο αποφασιστικοί. Αυτό είναι καθοριστικός παράγοντας για ένα τέτοιο παιχνίδι. Επιβάλλεσαι στον αντίπαλο πνευματικά. Σουτάραμε χαμηλά στα τρίποντα, κάναμε λάθη και δώσαμε πόντους στο τρανζίσιον κι ενώ είχαμε ευκαιρίες να τους βάλουμε πίεση, δεν το κάναμε. Δεν ήμασταν συμπαγείς. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να προσπαθήσουμε να ισοφαρίσουμε την Κυριακή».
Για την ανισορροπία στα γκαρντ και αν μπορεί να αλλάξει την Κυριακή: «Μπορεί να αλλάξει. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να ετοιμάσουμε το παιχνίδι τακτικά και πνευματικά, να αναλογιστεί ο κάθε παίκτης τι χρειάζεται σε αυτό το επίπεδο για να κερδίσουμε. Η ψυχολογία πέφτει ή ανεβαίνει εύκολα σε μια τέτοια σειρά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο
- Σάκοτα: «Είναι ήττα ντροπή για την ΑΕΚ»
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 89-63: Τα ερυθρόλευκα κορίτσια έκαναν... σκόνη το τριφύλλι
- Παναθηναϊκός: Χωρίς προβλήματα και με γεμάτη αποστολή
- Άρης: Χωρίς Ράτσιτς στη Λιβαδειά - Αμφίβολος ο Χόνγκλα
