Δημήτρης Κοντός: «Τώρα που βγήκε το επίσημο βίντεο να αποτυπώσει τη ντροπή που άναψε τη σπίθα θα μας πουν οι δύο κομισάριοι και οι διαιτητές γιατί δεν αναγράφεται στο φύλλο αγώνα;»
Ο Δημήτρης Κοντός ζήτησε ευθύνες από ΕΟΚ/ΚΕΔ
Ο Basketball and Communication Director της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός, με αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζήτησε ευθύνες από ΕΟΚ/ΚΕΔ, για την μη καταγραφή γεγονότων στο φύλλο αγώνα του 2ου τελικού.
Αναλυτικά:
“Τώρα που βγήκε το επίσημο βίντεο να αποτυπώσει τη ντροπή που άναψε τη σπίθα θα μας πουν οι δύο κομισάριοι και οι διαιτητές γιατί δεν αναγράφεται στο φύλλο αγώνα; ΕΟΚ/ΚΕΔ έχουν την ευθύνη για τους ανθρώπους που ορίζουν και ο ΕΣΑΚΕ κάποια στιγμή οφείλει να… εμφανιστεί. Καλές οι δημόσιες σχέσεις αλλά το Πρωτάθλημα είναι (υποτίθεται) υπό την αιγίδα του.
Πριν την έναρξη του αγώνα κάλεσαν τις ομάδες ώστε να μας ενημερώσουν πως θα τηρηθούν απαρέγκλιτα όλα όσα γράφει ο κανονισμός για τις παρατηρήσεις. Τρεις ώρες μετά μας παρέδωσαν ένα…μπακαλόχαρτο αντί για το πραγματικό Φ.Α (σσ. φύλλο αγώνα). Κάποιοι αποφάσισαν να αποκρύψουν τα γεγονότα που άκουσε και είδε όλη η Ελλάδα”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Μπαίνει σε νέα εποχή - Ανακοινώνεται ο Πούσιτς
- Σκιές στην Επιτροπή Παιγνίων: Καταγγελίες και ερωτήματα για τους χειρισμούς γύρω από τη Superbet
- Aρης: Με βαρύ βιογραφικό από τον μπασκετικό Αρη, στην ΠΑΕ, ο νέος εμπορικός διευθυντής
- Πένθος στον Παναθηναϊκό: Πέθανε ο Γιάννης Κάρμης
- Υπεράνω Όλων: Προς το παρόν ας απολαύσουμε ένα ακόμη μαγικό καλοκαίρι
