Ολυμπιακός Αγγελόπουλοι: «Θα συνεχιστούν οι τελικοί - Υπήρξαν κάποιες εντάσεις, αλλά σε καλό κλίμα στο τέλος συμφωνήσαμε»
Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός μίλησαν, μετά το τέλος της συνάντησης με τον Γιάννη Βρούτση και αναφέρθηκε στα όσα συζητήθηκαν.
Το δεδομένο είναι ότι βγήκε… λευκός καπνός και οι τελικοί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού θα συνεχιστούν.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος:
«Η βούληση της Κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη, θέλει το πρωτάθλημα να συνεχιστεί και να τελειώσει. Έδειξε σοβαρή διάθεση να κάνει τομές που θα βοηθήσουν να μην επαναληφθούν φαινόμενα σαν αυτά που μας έφεραν εδώ σήμερα. Υπήρξαν κάποιες εντάσεις, αλλά σε καλό κλίμα στο τέλος συμφωνήσαμε.
Στη συνάντηση αναλύθηκαν όλα τα θέματα που υπάρχουν στον ελληνικό αθλητισμό, και τα τωρινά και τα παλαιότερα. Είναι ξεκάθαρη η βούληση. Από εκεί και πέρα είναι σημαντική η ατομική ευθύνη. Ειδικά όταν είσαι ιδιοκτήτης ομάδας. Άλλο η Πολιτεία και άλλο η ατομική ευθύνη. Πιστεύουμε πως θα συνεχιστούν οι τελικοί, αυτή είναι η τελική απόφαση».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ξεπεσμός: Ο υπάλληλος του Λιόλιου, Δήμος Ντικούδης... παρεξηγήθηκε με το ξέσπασμα Παπαθεοδώρου
- Παναθηναϊκός: Οργή με το θέμα του ΣΕΦ - Κάνει λόγο για κατάφωρη αδικία
- ΕΟΚ Παρασκήνιο: Μπορεί μια ομάδα να εκτελέσει 77 βολές στο 80 λεπτά αγώνα; Ναι, ο Προμηθέας...
- Παναθηναϊκός: Η πιο ντροπιαστική ήττα της ιστορίας του και το ηλεκτροσόκ που χρειάζεται άμεσα!
- Πλέι οφ: Διπλό του Πανιώνιου στην Καλαμάτα
