ΆΡΗΣ: Μπράβο και αυτοκριτική από Μάντζιο

Ο προπονητής του Άρη Άκης Μάντζιος μοίρασε συγχαρητήρια πριν από την προπόνηση στους παίκτες του, ζήτησε όμως ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση

Με μία θερμή ομιλία υποδέχθηκε τους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός του Άρη μοίρασε συγχαρητήρια φανερά ικανοποιημένος για τη νίκη στο Περιστέρι, ωστόσο έσπευσε να ζητήσει περισσότερη προσπάθεια και μεγαλύτερη βελτίωση για να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί. Παράλληλα ντόπαρε ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του. 

«Συγχαρητήρια για την εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο και για τη νίκη. Βγάλαμε πράγματα που θέλαμε στο παιχνίδι. Ήμασταν αποτελεσματικοί, είχαμε πάθος και δύναμη και φτάσαμε σε μια νίκη που αξίζαμε και θελαμε για πολλούς λόγους. Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε στην αμυντική λειτουργία. Κάναμε κάποια ατομικά λάθη που πρέπει να διορθώσουμε. Στα δυο τελευταία παιχνίδια δείξαμε βελτίωση σε πολλούς τομείς, όμως έχουμε τα περιθώρια για πολύ μεγαλύτερη βελτίωση και χρειάζεται συνεχή προσπάθεια», είπε ο προπονητής του Άρη και κατέληξε: 

«Μας περιμένει τώρα ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα και πρέπει να συγκεντρωθούμε σ’ αυτό. Έχει παγίδες το ματς του Σαββάτου. Θα χρειαστεί σοβαρότητα και ένταση όπως είχαμε στο Περιστέρι. Όταν παίζουμε σαν Αρης δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε γιατί έχουμε μεγάλες δυνατότητες».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News