CHAMPIONS LEAGUE: Μέσι και Μπενζεμά πέτυχαν το ίδιο ρεκόρ με λίγα λεπτά διαφορά

Μέσα σε εννέα μόλις λεπτά, οι δύο ποδοσφαρικοί θρύλοι κατάφεραν να «σπάσουν» το ίδιο ρεκορ, όντας πλεον οι μοναδικοί που έχουν σκοράρει σε 17 συνεχόμενες σεζόν του Champions League

Ανατροπές και… ρεκόρ επεφύλασσαν τα χτεσινά παιχνίδια του Champions League, με τους Λιονέλ Μέσι και Καρίμ Μπενζεμά να βάζουν το όνομά τους  δίπλα σε ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο ο Γάλλος όσο και ο Αργνεντίνος, είναι οι μόνοι παίκτες που καταφέρνουν να σκοράρουν σε 17 συνεχόμενα σεζόν του Champions League. Μάλιστα, το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι έσπασαν το ρεκόρ αυτό, με μόλις εννέα λεπτά διαφορά. Πρώτος  ο Μπενζεμά σημείωσε ένα τέρμα στο  στο 65′, κόντρα στην Σέριφ Τίρασπολ με εκτέλεση πέναλτι. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 74′, στο ματς της Παρί εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι, ο Λεό έβαλε το πρώτοτ ου γκολ με την φανέλα της Παρί.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καρίμ Μπενζεμά είναι 33 ετών και έκανε το ντεμπούτο του στο Champions League τον Δεκέμβρη του 2005, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι έναν χρόνο μεγαλύτερος και να έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του τον Δεκέμβρη του 2004. Ο Γάλλος, έχει σκοράρει με την φανέλα της Λυών και της Ρεάλ ενώ ο Λεό έχει πετύχει τέρμα με την Μπαρτσελόνα και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News