Ολυμπιακός: Ένα βήμα πριν την αποχώρηση ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ

EUROKINISSI
Ολυμπιακός και Ναζ Μήτρου-Λόνγκ αναμένεται να τραβήξουν χωριστούς δρόμους
Ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να ενεργοποιήσει την οψιόν του συμβολαίου του Ναζ Μήτρου-Λόνγκ και έτσι αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα.
Ο 31χρονος γκαρντ απέρριψε την πρόταση των ερυθρόλευκων για νέο συμβόλαιο με μειωμένες οικονομικές απολαβές και έτσι όλα δείχνουν το επικείμενο «διαζύγιο» των δύο πλευρών.
Μετά την επίσημη αποχώρηση του παίκτη, οι Πειραιώτες θα έχουν πέντε Έλληνες, τους: Σάσα Βεζένκοβ, Κώστας Παπανικολάου, Τόμας Γουόκαπ και Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενώ δεδομένες θεωρούνται και οι προσθήκες των Κώστα Αντετοκούνμπο και Όμηρου Νετζήπογλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Ολυμπιακή Ημέρα 2026: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και Ένωση Περιφερειών Ελλάδος ενώνουν δυνάμεις για την ανάπτυξη του αθλητισμού
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- ΟΦΗ: Επίσημη η απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
