Βετεράνοι Ολυμπιακού: Έδωσαν το 702ο φιλικό παιχνίδι προσφέροντας γκολ και θέαμα
Με νίκη 6-1 ολοκληρώθηκε το 702ο φιλικό των Βετεράνων του Ολυμπιακού
Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού έδωσαν το 702ο φιλικό τους παιχνίδι, νικώντας 6-1 την Μικτή Αιγιαλείας, χαρίζοντας γκολ και θέαμα στο κοινό.

Το παιχνίδι έλαβε χώρα στο γήπεδο της Ακράτας με τους πρώην θρύλους της ομάδας του Πειραιά να ταξιδεύουν με πούλμαν χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Συμμετοχή στο σκοράρισμα είχαν οι: Χαντζίδης (2), Γκόγκιτς, Καλύκας, Κοτίτσας και Βασιλειάδης, ενώ στο περιθώριο του φιλικού οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού τιμήθηκαν από την τοπική Αρχή και χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιάννης Γκαϊτατζής, και ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Γλύκας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
