ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Στην Νασιονάλ ο Φελίπε Σοάρες

Ανακοινώθηκε από την Νασιονάλ Μαδέιρα ο Φιλίπε Σόαρες που… τελείωσε από τον ΠΑΟΚ.

Οριστικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Φιλίπε Σοάρες, με τη Νασιονάλ Μαδέιρα να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ο 26χρονος Πορτογάλος μέσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο, επιστρέφοντας στην πατρίδα του μετά από μια διετία στην Τούμπα, όπου κατέγραψε 44 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ, χωρίς να καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πορτογάλων:

«Ο Πορτογάλος μέσος Φιλίπε Σοάρες είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο επαγγελματικό ποδοσφαιρικό ρόστερ της CD Nacional. Ο νεαρός μέσος, 26 ετών, ολοκλήρωσε όλη την ποδοσφαιρική του εκπαίδευση στη SL Benfica και διαθέτει εκτενή εμπειρία στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, έχοντας αγωνιστεί στις ομάδες Εστορίλ, Μορεϊρένσε, Φαμαλικάο και πιο πρόσφατα στη Φαρένσε.

Στο εξωτερικό αγωνίστηκε για δύο σεζόν με τον ΠΑΟΚ.Ο Φιλίπε Σοάρες υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τη CD Nacional και εντάσσεται αυτή την Τρίτη στην ομάδα του Τιάγκο Μαργκαρίδο, η οποία βρίσκεται σε προετοιμασία στην Πέναφιελ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News