Ακπομ: Για ποια ομάδα σκέφτεται τον... επαναπατρισμό
Πολύ πιθανό είναι να αποχωρήσει εκ νέου από τον Αγιαξ ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Ακπομ.
Πέρασε το δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν ως δανεικός στη Λιλ, επέστρεψε στον Αγιαξ, όμως είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει εκ νέου ο Τσούμπα Ακπομ!
Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, μάλιστα, φαίνεται πως σκέφτεται σκοβαρά την επιστροφή στην Αγγλία, στην οποία έχει αγωνιστεί με τις Αρσεναλ, Μπρέντφορντ, Κόβεντρι, Μπράιτον, Νότιγχαμ, Χαλ και Μίντλεσμπρο.
Αυτή τη φορά, η ομάδα που τον… δελεάζει και διαπραγματεύεται για δανεισμό με τον Αίαντα είναι η Μπέρμινγχαμ! Οπως αναφέρεται στα σχετικά ρεπορτάζ, μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις περιλαμβάνουν όρο υποχρεωτικής αγοράς σε περίπτωση ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει έως τώρα από το Champions League
- Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι δύο πιθανοί αντίπαλοι στα πλέι οφ του Champions League - Πότε είναι η κλήρωση και πότε γίνονται τα ματς
- Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ: Ο κόσμος θα συνοδεύσει τους αδικοχαμένους φίλους έως το γήπεδο της Τούμπας
- Γκασπερίνι: «Αξιόλογο ρόστερ ο Παναθηναϊκός» - Τι είπε για τον Μπενίτεθ
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ο τραυματισμός του Τσιριβέγια προχωρά την περίπτωση Καμαρά
