ΠΑΟΚ: «Έφυγε» από τη ζωή ο Απόστολος Σαββουλίδης
Σε ηλικία 78 ετών έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Σαββουλίδης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που είχε φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Πένθος για τον ΠΑΟΚ, καθώς σε ηλικία 78 ετών έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Σαββουλίδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα για μια δεκαετία (1966-1976), καταγράφοντας 125 συμμετοχές.
Αναλυτικά το μήνυμα του ΠΑΟΚ:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Απόστολου Σαββουλίδη, που έφυγε από τη ζωή.
Ο τερματοφύλακας της χρυσής γενιάς της δεκαετίας του 70′, ο Απόστολος Σαββουλίδης αγωνίστηκε σε 125 παιχνίδια κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ, κατακτώντας ένα Πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδας.
Καλό ταξίδι…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
