Παναθηναϊκός: Μέσα οι Μπακασέτας-Καλάμπρια για την Σαμσουνσπόρ
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με τη Σαμσουνσπόρ, στο πλαίσιο των playoffs του Europa League, με τον Νταβίντε Καλάμπρια να βρίσκεται σε αυτή.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει τον πρώτο αγώνα με την Σαμσουνσπόρ αύριο (21/8 21:00) στο ΟΑΚΑ.
Ο Ρουί Βιτόρια προχώρησε σε αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα, με τον Νταβίντε Καλάμπρια και τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, να συμπεριλαμβάνονται σε αυτή.
Αντίθετα, εκτός λίστας έμεινε ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς, που αποχώρησε από το τριφύλλι με μεταγραφή. Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στους Τιν Γέντβαι και Φίλιπ Τζούρισιτς, με τον πρώτο να μένει εκτός, καθώς είχε λιγότερες πιθανότητες συμμετοχής.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της προκριματικής φάσης του Europa League κόντρα στη Σαμσούνσπορ (21/8, 21.00) στο ΟΑΚΑ.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, συνεχίστηκε με τακτική και παιχνίδι και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φίλιπ Τζούριτσιτς ενώ θεραπεία έκανε ο Τιν Γεντβάι.
Η λίστα που δηλώθηκε στην UEFA για τους αγώνες κόντρα στη Σαμσούνσπορ είναι η εξής:
Ντραγκόφσκι, Λαφόν, Κότσαρης, Καλάμπρια, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Ιωαννίδης, Ζαρουρί, Τετέ, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Σφιντέρσκι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Μπρέγκου, Τζούριτσιτς, Κυριακόπουλος, Φικάι, Λάβδας, Σκαρλατίδης».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ξέσπασε ο Αταμάν: «Μου έλεγαν να μην έρθω στο Ισραήλ, δεν με νοιάζει τίποτα!»
- ΠΑΟΚ-Μπέτις 2-0: Θρίαμβος και πρόκριση!
- Φερεντσβάρος-Παναθηναϊκός 1-1: Όρθιος με Ζαρουρί και πρόκριση στα πλέι οφ
- Υπεράνω Όλων: Ο χρόνος και οι τροπαιοθήκες των συλλόγων είναι οι κριτές
- ΑΕΚ: Τι θα γίνει με την ευρωπαϊκή λίστα - Ποιοι θα «κοπούν»
