Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: Ζητά διευκρινίσεις από τη νέα διοίκηση της ΕΟΚ
Aνακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ενημερώνει ότι από την πρώτη στιγμή που οι εξελίξεις γύρω από το μπάσκετ έγιναν γνωστές, εφαρμόζοντας τους νόμους και τους κανονισμούς, ζήτησε διευκρινίσεις από τη νέα διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) σχετικά με τον εκπρόσωπο της στην Ολομέλεια.
Στην επιστολή προς την ΕΟΚ που υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ, Στέφανος Χανδακάς αναφέρεται:
«Αξιότιμοι κύριοι,
Σε συνέχεια των πρόσφατων αλλαγών στη διοίκηση της Ομοσπονδίας σας και των σχετικών εξελίξεων που παρακολουθούμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη ως προς την εκπροσώπησή σας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.»
Μέχρι τώρα καμία απάντηση δεν έχει δοθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ούτε έχει ληφθεί κάποια επιστολή, για τον αντικαταστάτη του εκπροσώπου της ΕΟΚ κ. Ευάγγελου Λιόλιου στην Ολομέλεια της ΕΟΕ.
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή οφείλει να τονίσει προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν έχει άλλες αρμοδιότητες πλην όσων προβλέπουν το καταστατικό λειτουργίας της και ο νόμος και τα οποία εφαρμόζει απαρέγκλιτα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κέιν: «Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς την Τότεναμ»
- Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: Ζητά διευκρινίσεις από τη νέα διοίκηση της ΕΟΚ
- Ολυμπιακός Mεταγραφές: Έφτασε στην Αθήνα ο Τζον Κόντσαρ
- Ολυμπιακός: Εισιτήρια τέλος με Μαρκό, ο κόσμος των ερυθρόλευκων είναι πάντα κοντά στην ομάδα
- Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Η απολογία του Βαγγέλη Λιόλιου - «Είναι απολύτως αδύνατον να εγκληματούσα για να επηρεάσω αγώνες»
