Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: Αποστολή με Μαρτίνς και Αγγελάκη για τη μεγάλη πρεμιέρα

Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο τον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο λόγω τιμωρίας «Καραϊσκάκης» και η αποστολή του έχει νέα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ακολουθούν τρεις νεαροί, που ακόμα δεν έχουν κάνει το επίσημο ντεμπούτο τους. Οι Πνευμονίδης, Λιατσικούρας και Αγγελάκης, με τον πρώτο να αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και τον τελευταίο να περιλαμβάνεται στην αποστολή λόγω του τραυματισμού του Γιάρεμτσουκ.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς, που αντιμετώπιζε πρόβλημα εδώ και κάποιες εβδομάδες, μπήκε κανονικά στη λίστα. Θυμίζουμε πως οι Στρεφέτσα και Καμπελά θα απουσιάσουν λόγω τιμωριών.

Αναλυτικά:

Τζολάκης, Πασχαλάκης, Μπότης, Ορτέγκα, Μπρούνο, Μπιανκόν, Πιρόλα, Ρέτσος, Καλογερόπουλος, Κοστίνια, Ροντινέι, Νασιμέντο, Γκαρθία, Σιπιόνι, Εσε, Λιατσικούρας, Τσικίνιο, Μουζακίτης, Γιαζιτσί, Πνευμονίδης, Μαρτίνς, Ελ Καμπί, Αγγελάκης

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News