ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Δικαιωμένος για τον Κέρτις Τζόουνς ο Κλοπ

Σε συνέντευξη του στο Sky Sports ο κόουτς της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Kλοπ μίλησε με αφορμή τον αγώνα της Κυριακής με τη Mάντσεστερ Σίτι για τον ταλαντούχο Κέρτις Τζόουνς.

Ο Γιούργκεν Κλοπ χαμογελάει για τον Κέρτις Τζόουνς καθώς φαίνεται πως η απόφασή του να τον κρατήσει στους «Reds» απέδωσε καρπούς. 

Ο προπονητής της Λίβερπουλ μίλησε στο Sky Sports σε μια αποκλειστική συνέντευξη για τον επερχόμενο αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι κάνοντας ειδική μνεία στον ταλαντούχο 20χρονο μέσο.

Ο Κέρτις έλαμψε στο Champions League στη νίκη με 5-1 απέναντι στη Πόρτο έχοντας σημαντική συμμετοχή σε όλα τα γκολ της ομάδας και εξαιρετική συνεργασία με τους Χέντερσον και Ρόμπερτσον.

 50 appearances for my boyhood club?, topped with a great result. Well done boys??

Thank you for your support always. Safe journey home reds❤️ pic.twitter.com/LZZuPP5klL

— Curtis Jones (@curtisjr_10) September 21, 2021

«Δεν ήθελα να τον αφήσω να παίξει ίσως 30 παιχνίδια στη League One. Τον ήθελα εδώ για να μάθει το ποδόσφαιρο μας. Και αυτό έκανε», εξηγεί ο Κλοπ και προσθέτει:

«Είναι δουλειά μας να του δώσουμε όλες τις πληροφορίες που μπορούμε για το παιχνίδι – επιθετικά, αμυντικά – αλλά όταν βρίσκεσαι στην πρώτη ομάδα στα 17, έχεις περισσότερο χρόνο να το απορροφήσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπουμε τώρα αποτελέσματα στο γήπεδο».
 
Η οικεία του θέση είναι στα αριστερά της μεσαίας γραμμής με τον Κλοπ να λέει πως πρόκειται για μια σύνθετη θέση επειδή απείλησε από όλες τις κατευθύνσεις συνεισφέροντας επιθετικά και αμυντικά.
 
Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, φιγουράρει στην κορυφή της Premier League και είναι επικεφαλής του ομίλου στο Champions League. O Kλοπ ανέφερε πως δεν τον ενοχλεί ό,τι άσχημο ακούγεται για την ομάδα, καθώς έχει τη δική της φιλοσοφία και με αυτήν κέρδισαν το πρωτάθλημα και το Champions League.
 
Θεωρεί τη Σίτι αρκετά δυνατή περιμένοντας πως θα ξεσπάσει μετά την ήττα από τη Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ζητάει  από τους παίκτες του να δημιουργήσουν, να εκμεταλλευτούν τις φάσεις και να τις ολοκληρώσουν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News