Παναθηναϊκός: Ο Ρουί Βιτόρια πενθεί τον θάνατο του αγαπημένου του φίλου
Ο Βιτόρια αντιμετωπίζει βαρύ πένθος μετά τον ξαφνικό χαμό του στενού του φίλου κι έκανε μία ανάρτηση στο Instagram για να τον αποχαιρετήσει.
Δύσκολες στιγμές για τον Ρουί Βιτόρια και την οικογένειά του καθώς ένας πολύ καλός του φίλος, ο Κάρλος Μπαρμπόσα, πρώην πρόεδρος της Πάσος Φερέιρα με τον οποίο ήταν φίλοι για 15 χρόνια, άφησε την τελευταία του πνοή στα 61 του και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του με ανάρτηση στο Instagram ανεβάζοντας και μερικές φωτογραφίες.
Αναλυτικά τι έγραψε στα social media :
«Ο Κάρλος μας άφησε! Πώς είναι δυνατόν; Με μεγάλη θλίψη έλαβα την είδηση του θανάτου του εδώ και πολλά χρόνια φίλου μου. Ο Κάρλος δεν ήταν μόνο ο πρώτος μου πρόεδρος όταν ήρθα στην πρώτη κατηγορία, ήταν επίσης ένας σύντροφος ζωής, κάποιος με τον οποίο μοιράστηκα διακοπές, χαρές και στιγμές που θα κρατώ για πάντα στην καρδιά μου. Περισσότερο από σημαντικός στην επαγγελματική μου ζωή, ο Κάρλος υπήρξε ένας αληθινός φίλος, παρών σε πολλές από τις σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Η φιλία του, η αφοσίωση και η αγάπη του αφήνουν ένα βαθύ σημάδι σε μένα και ολόκληρη την οικογένειά μου.
Σε αυτήν τη στιγμή του πόνου, στέλνω μια σφιχτή αγκαλιά στη Μαρία Ζοζέ, τη Ρίτα, τη Μαφάλντα, τον Ζε Κάρλος και στα εγγόνια Ενρίκε και Καρολίνα! Είθε η μνήμη του Κάρλος, με όλη του τη γενναιοδωρία και τη χαρά, να είναι πάντα ένα φως και μία έμπνευση. Αντίο για πάντα, αγαπημένε μου φίλε!».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
