Ολυμπιακός: Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός: Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο στο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως το Σάββατο (13/09) θα πραγματοποιηθεί στο Καραϊσκάκη εθελοντική αιμοδοσία και λίγα ραντεβού έμειναν κενά

Ο Ολυμπιακός, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7. Αυτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (13/09) στο Καραϊσκάκη. Μάλιστα λίγα ραντεβού είναι κενά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2025 στο χώρο της αίθουσας τύπου (είσοδος θυρών 33-35) στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και για την ασφάλεια των αιμοδοτών, η αιμοδοσία θα γίνεται με ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 4800985.

Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά όπου υπάρχει Τράπεζα Αίματος για χρήση από τους Αιμοδότες.

Η θεσμοθέτηση της ετήσιας αιμοδοσίας στη μνήμη των Θυμάτων της Θύρας 7 αποτελεί μια ακόμη σημαντική κοινωνική συνεισφορά του Ολυμπιακού μας και είναι μεγάλη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.

Η Αιμοδοσία δίνει ζωή.

Η δωρεά αίματος είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη, βοηθά τον οργανισμό μας να ανανεώνεται και διαρκεί μόνο 10 λεπτά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News