Γερμανία: «Ανάσανε» η Λεβερκούζεν

Οι «ασπιρίνες» επικράτησαν της Αιντραχτ με 3-1.

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στις καθυστερήσεις, η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε εντός έδρας με 3-1 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 3η αγωνιστική της Bundesliga και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Στους 4 βαθμούς πλέον οι Ασπιρίνες, που ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 9 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκαν οι Άντριχ (58’) και Φερνάντες(90+3’), στους πόντους 6 παρέμεινε η Άιντραχτ, που είχε το απόλυτο μέχρι τώρα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γκριμάλδο. Στο 17’ οι Ασπιρίνες έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά το σουτ του Τέλα από πλεονεκτική θέση πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσέτερερ. Ο,τι δεν κατάφερε ο Τέλα, το έκανε ο Σικ στο 45+2’ από το σημείο του πέναλτι.

Στο 51’ οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν σε 2-1 με δυνατό σουτ του Ουζούν. Στο 58’ η Λεβερκούζεν έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Άντριχ. Η Άιντραχτ, όμως, παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 90+3’ οι Ασπιρίνες έμειναν με 9, καθώς αποβλήθηκε και ο Φερνάντες. Όμως, παρά τη νέα αποβολή, η Μπάγερ στο 90+9’ έκανε το 3-1 με τον Γκριμάλδο με νέα απίθανη εκτέλεση φάουλ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News