Στέφανος Ντούσκος: Φουλάρει για μετάλλιο, προκρίθηκε στον τελικό του μονού σκιφ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (video)
Με ένα εξαιρετικό σπριντ στο τέλος ο Στέφανος Ντούσκος τερμάτισε τρίτος στα ημιτελικά του μονού σκιφ και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας στη Σανγκάη
Ο Στέφανος Ντούσκος δείχνει έτοιμος να πάρει ένα ακόμα μετάλλιο. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο προκρίθηκε στον τελικό του μονού σκιφ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας στη Σανγκάη.
Με χρόνο 6:53.62 ο Στέφανος Ντούσκος τερμάτισε τρίτος στα ημιτελικά χάνοντας για έντεκα δέκατα του δευτερολέπτου τη δεύτερη θέση.
Στα πρώτα 1000 μέτρα η πρώτη τριάδα είχε ξεχωρίσει, με τον Όλιβερ Ζέιντλερ να οδηγεί την κούρσα. Στο τέλος έκανε ένα τρομερό σπριτ και για λίγο έχασε ακόμα και την πρώτη θέση.
Ο Όλιβερ Ζέιντλερ τερμάτισε πρώτος με 6:52.52, ενώ για τη δεύτερη θέση χρειάστηκε η βοήθεια του photo finish. Η τελική τριάδα έκλεισε με τον Βαν Ντορπ στη δεύτερη θέση με χρόνο 6:53.51 και τον Έλληνα Ολυμπιονίκη στην τρίτη.
Ο τελικός του σκιφ ανδρών είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (28/9) στις 09:31 ώρα Ελλάδας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
