SUPERLEAGUE 2: Ο Λεβαδειακός έχει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο πρωτάθλημα

O Mαμαντού Σαμασά πέρα από την πιο σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του Λεβαδειακού, αποτελεί και τον πιο ακριβό ποδοσφαιριστή στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας

Τον Σεπτέμβριο ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαμαντού Σαμασά, ο οποίος αποτέλεσε σημαντική ενίσχυση για την ομάδα.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας αποτελεί μία εξαιρετική προσθήκη για το ρόστερ του Λεβαδειακού. Ο 31χρονος κίπερ αγωνίζονταν στην Τουρκία για χάρη της Σίβασπορ ενώ σε επίπεδο εθνικών είναι διεθνής με το Μάλι, όπου έχει καταγράψει και 14 συμμετοχές. Ο θηριώδης πορτιέρε έχει ύψος 1.98μ. και μετράει 231 ματς στη Γαλλία. Η καριέρα του ξεκίνησε από την Γκινγκάμπ και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Τρουά.

Ο κίπερ από το Μάλι  ξεκίνησε την καριέρα του, από την Γκινγκάμπ στην οποία και αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια καταγράφοντας στο ενεργητικό του 137 συμμετοχές σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και μία στο Europa League. Σήμερα ο Μαμαντού, υπερασπίζεται τα γκολποστ του Λεβαδειακού και αποτελεί σύμφωνα με το transfermarkt, τον πιο ακριβό παίκτη στην Super League 2, καθώς η αξία του ανέρχεται στο 1.500.000 ευρώ. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News