Παναθηναϊκός AKTOR: Όσμαν και Γιούρτσεβεν εκτός εξάδας στην πρεμιέρα με ΠΑΟΚ
Τσεντί Όσμαν και Ομέρ Γιούρτσεβεν δεν θα αγωνιστούν κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι των πράσινων στη φετινή GBL (5/10, 16:00).
Ο ΠΑΟΚ mateco ετοιμάζεται να δώσει την πρώτη του φετινή μάχη στη GBL, αντιμετωπίζοντας σήμερα (5/10, 16:00) τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Telekom Center Athens. Οι «ασπρόμαυροι» κατεβαίνουν πλήρεις, χωρίς απουσίες, με τον προπονητή τους, Γιούρι Ζντοβτς, να θέλει να δει την αντίδραση της ομάδας απέναντι σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο.
Από την άλλη πλευρά, οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με απουσίες στην εξάδα των ξένων, καθώς οι Τσεντι Όσμαν και Ομέρ Γιούρτσεβεν θα ξεκουραστούν, χωρίς να συμπεριληφθούν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Η εξάδα που θα τεθεί στη διάθεση του Παναθηναϊκού θα αποτελείται από τους Σορτς, Ναν, Γκραντ, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ και Χολμς.
Σημαντική απουσία για τους «πράσινους» θα είναι και ο τιμωρημένος Εργκίν Αταμάν, ο οποίος είχε επιβληθεί με μία αγωνιστική ποινή και πρόστιμο από τον Αθλητικό Δικαστή για τις δηλώσεις του στον τέταρτο τελικό της περσινής σεζόν με τον Ολυμπιακό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Χάλγκριμσον: «UEFA και FIFA πρέπει να αποκλείσουν το Ισραήλ»
- Γκουαρδιόλα για Χάαλαντ: «Δεν είναι αρκετά ηλίθιος για να φύγει»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή
- Παναθηναϊκός Aktor: Το «κλειδί» είναι ένα, το ξέρει, αλλά πρέπει να το βρει!
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
