Σουρεάλ μέτρο στον Ηρακλή: Πρόστιμο σε παίκτη για λάθος στο build-up και... προειδοποίηση προς όλη την ομάδα

Απίστευτη ενημέρωση του Ηρακλή για τα… ατομικά λάθη των ποδοσφαιριστών του.

Δεν υπάρχει, πιθανότατα, κάτι που μπορεί πια να… σοκάρει έναν οπαδό του Ηρακλή! Οπως γνωστοποιήθηκε, ηγετικό  μέλος της ομάδας επέβαλε πρόστιμο 5 χιλιάδες ευρώ σε ποδοσφαιριστή, επειδή έκανε… λάθος στο build up, που οδήγησε σε γκολ. Για την ιστορία, ο Γηραιός νίκησε 3-1 το εν λόγω ματς με τον Νέστο Χρυσούπολης.

Ο… σουρεαλισμός, όμως, δε σταματά εκεί. Οπως επισημάνθηκε, αν κάποιος ποδοσφαιριστής ξανακάνει παρόμοιο λάθος, τότε θα του επιβληθεί πρόστιμο 10 χιλιάδων ευρώ!

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Μετά τον νικηφόρο αγώνα της ομάδας με τον Νέστο, υπήρξε έντονη συζήτηση στα αποδυτήρια από ηγετικό μέλος της ομάδας, όπου ανακοινώθηκε επιβολή χρηματικού προστίμου 5000€ με αναστολή στον ποδοσφαιριστή που υπέπεσε στο σοβαρό λάθος το οποίο οδήγησε στην παραχώρηση ενός ανεπίτρεπτου και γελοίου γκολ.

Παράλληλα, έγινε σαφές προς όλους τους ποδοσφαιριστές ότι οποιοδήποτε ανάλογο λάθος στο μέλλον, ειδικά σε φάσεις όπου η ομάδα επιχειρεί παιχνίδι από πίσω (build up), θα επιφέρει αυστηρές ποινές και συνέπειες.

Η διοίκηση ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για αβλεψίες, χαλαρότητα ή επιπόλαιες ενέργειες που κοστίζουν βαθμούς και εκθέτουν την ομάδα και τον κόσμο της.

Ήδη η ομάδα έχει δεχθεί δύο ανεπίτρεπτα γκολ στους αγώνες με Καβάλα και Νέστο, και η στάση της διοίκησης είναι πλέον αμετάκλητη: Τέτοια λάθη δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά ξανά, από κανέναν.

Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης ξανακάνει τέτοιο λάθος στο μέλλον, θα τιμωρηθεί με το χρηματικό πρόστιμο των 10000€».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News