Αταμάν: «Το πολύ θετικό για εμάς είναι οτι χάσαμε μονο για 4 πόντους» - Τι είπε για την κατάσταση του Ναν
Τι δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Στο πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της φετινής σεζόν ο Ολυμπιακός επικράτησε 90-86 του Παναθηναϊκού στο κατάμεστο ΣΕΦ, με τον τεχνικό των «πράσινων» Έργκιν Αταμάν να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου πως η διαφορά της ήττας ήταν θετική, ενώ αποκάλυψε πως δεν είχε ενημέρωση για τον τραυματισμό του Ναν.
Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη τύπου ο Αταμάν:
“Ήταν δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, όλοι οι παίκτες και από τις δύο ομάδες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να πάρουν τη νίκη. Για εμάς δεν ήταν αρκετή αυτή η προσπάθεια για να καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό το εκτός έδρας ντέρμπι. Δυστυχώς σήμερα εκτός από τρεις – τέσσερις παίκτες μας δεν συνέβαλαν οι υπόλοιποι από το ρόστερ μας στο επιθετικό κομμάτι. Κάποιοι από τους παίκτες μας έπαιξαν σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο από αυτό που παίζουν συνήθως και που μπορούν να παίζουν. Χαρίσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ και ο Ολυμπιακός το εκμεταλλέυτηκε έχοντας παραπάνω κατοχές. Σκόραραν περισσότερα καλάθια και είχαν πιο πολλές ελεύθερες βολές από οτι εμάς, και στο τέλος χάσαμε την μπάλα, τις δύο φορές που είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι. Το πολύ θετικό για εμάς είναι οτι χάσαμε μονο για 4 πόντους και είναι μια διαφορά που μπορούμε να το καλύψουμε στην έδρα μας.”
Για τους παίκτες που βγήκαν μπροστά λόγω της έλλειψης του Ναν:
“Δεν είναι αρκετό, πρέπει να είσαι πανταχού παρών στο γήπεδο σε όλες τις καταστάσεις, άμυνα και επίθεση. Ναι, ο Σόρτς πήρε παραπάνω ευθύνες λόγω της έλλειψης του Ναν, αλλά δεν είχαμε τη συνεισφορά των υπολοίπων σε όλο αυτό. Σίγουρα ο Τολιόπουλος έκανε εξαιρετική δουλειά σήμερα, αλλά χρειαζόμαστε την ίδια συνεισφορά και από τους περυσινούς παίκτες.”
Για τη διαχείριση του ρόστερ:
“Όποιος είναι καλύτερος, αυτός θα παίζει στο παιχνίδι. Ο Σόρτς έδειξε τις ικανότητές του, ξέρουμε τις δυνατότητες του Κέντρικ Ναν, περιμένουμε να δούμε και των υπόλοιπων παικτών και όποιος είναι καλύτερος να πάρει περισσότερα λεπτά.”
Για την κατάσταση του Ναν και τη συμμετοχή του στα επόμενα παιχνίδια:
“Δεν γνωρίζω κάτι, σήμερα το μεσημέρι κατα τη 13:00 μου είπαν πως δεν θα αγωνιστεί, επομένως δεν ξέρω τίποτα πάνω σε αυτό”
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
