ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αποθέωση Σπανούλη, βραβεύτηκε από τον Μαρινάκη

Μετά το «αντίο» του από τα παρκέ, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ τον τίμησε για την προσφορά του στον σύλλογο και το μπάσκετ…

Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για τον Βασίλη Σπανούλη να αποθεώνεται, αλλά τώρα αυτή τη φορά ήταν κάτι το ιδιαίτερο για πολλούς λόγους…

Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε το «παρών» στο Καραϊσκάκη, κάτι το οποίο δεν είναι πρώτη φορά. Έχει παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες από την κερκίδα, στα χρόνια που ήταν ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ των «ερυθρόλευκων».

Τώρα όμως «πάτησε» και τον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη!

Πριν την έναρξη του ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ο Βασίλης Σπανούλης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και βραβεύτηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για την προσφορά του στον σύλλογο αλλά και το μπάσκετ! Παίρνοντας μία φανέλα του ποδοσφαίρου με το όνομά του και το νούμερο «7», αλλά και τιμητική πλακέτα.

Ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» αποθέωσε για μία ακόμη φορά τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο είδε για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο του ποδοσφαιρικού γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» και όχι στην κερκίδα ή τα παρκέ του μπάσκετ. Πριν από λίγες ημέρες είπε και επίσημα το «αντίο» από την ενεργό δράση και η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλησε σε ένα τόσο σημαντικό ματς για την ομάδα, να τον βραβεύσει για όλα όσα έκανε στην τεράστια καριέρα του!

 

Μετά τη βράβευση του Βασίλη Σπανούλη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε το μικρόφωνο και μίλησε στον αρχηγό του Ολυμπιακού, λέγοντας:

«Ευχαριστούμε Βασίλη Σπανούλη για όλες τις στιγμές που μας χάρισε. Αυτό που θέλω να του ζητήσω είναι να μείνει στον Ολυμπιακό είτε στο ποδόσφαιρο, είτε στο μπάσκετ. Να μείνει στην οικογένεια του Ολυμπιακού».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Σπανούλης παίρνοντας το μικρόφωνο αποθεώθηκε απ’ όλο το γήπεδο και είπε:

«Γεια σας παιδιά, είμαι δίπλα στην ομάδα. Είναι κάτι το τρομερό αυτό που ζω να βραβεύομαι μέσα στο ναό του ποδοσφαίρου. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για αυτό. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News