Παρασκήνιο: Ο Μπενίτεθ δεν ήθελε μεγαλεία
Ηθελε μία λιτή παρουσίαση χωρίς τυμπανοκρουσίες.
Ο Ράφα Μπενίτεθ παρουσιάστηκε το Σάββατο στους εκπροσώπους του Τύπου και ακούσαμε για πρώτη φορά τους στόχους του και τις φιλοδοξίες του όντας πλέον κι επίσημα προπονητής του Παναθηναϊκού.
Η παρουσίαση έγινε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Κορωπί, μετά από επιθυμία του ίδιου του Ισπανού προπονητή.
Συγκεκριμένα, ο Μπενίτεθ δεν ήθελε σπουδαίες επισημότητες και… τυμπανοκρουσίες (υπήρχε σκέψη από πλευράς ΠΑΕ να γίνει η εκδήλωση στο μουσείο της Ακρόπολης) και προτιμούσε η συνέντευξη Τύπου να γίνει στο μέρος της εργασίας καθώς προηγείται η δουλειά.
Μάλιστα, το μυαλό του Ισπανού ήταν στην προπόνηση που θα ακολουθούσε της παρουσίασης ώστε να προετοιμάσει, όσο προλάβει, την ομάδα του για το κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
