ΠΑΟΚ: Με τρεις σημαντικές απουσίες κόντρα στον Βόλο
Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με 3 σημαντικές απουσίες στην αυριανή αναμέτρηση (26/10) κόντρα στον Βόλο.
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (26/10, 19:30) τον Βόλο στην Τούμπα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του τους Πέλκα, Καμαρά και Κεντζιόρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
«Το πρόγραμμα του Σαββάτου (25.10) περιλάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και στις στατικές φάσεις, μέσα από διάφορες ασκήσεις.
Ο Δημήτρης Πέλκας ένιωσε ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι κόντρα στη Λιλ και υποβλήθηκε σε θεραπεία. Ο διεθνής μέσος θα μείνει εκτός του επικείμενου αγώνα κι η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά.
Σε θεραπεία υποβλήθηκε κι ο Μαντί Καμαρά , ο οποίος έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική, με το διάστημα απουσίας του να εξαρτάται από την αντίδραση του οργανισμού του στη θεραπεία.
Τέλος εκτός προπόνησης έμεινε ο Τόμας Κεντζιόρα , ακολουθώντας το πρωτόκολλο μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι στη Γαλλία, καθώς κι ο Δημήτρης Χατσίδης , που συνεχίζει με θεραπείες.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για την κυριακάτικη μάχη με την ομάδα της Μαγνησίας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Προχωράει το νέο και υπερσύγχρονο σπίτι του Ολυμπιακού: Η σημασία της απόφασης της ΕΟΕ για το νέο Καραϊσκάκη
- Σκάνδαλο: «Ο Ολίσε έχει 20 μηνών κόρη που δεν την έχει συναντήσει»
- Ολυμπιακός: Ψηφίστηκε ομόφωνα στην ΕΟΕ η ρύθμιση για το νέο Καραϊσκάκη!
- Παναθηναϊκός: Τα παρεάκια στο «5» πριν το... γαλλικό
- Μουντιάλ 2026: Αυτά είναι όλα τα ρεκόρ που έσπασαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο
