Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 3-0: Πρώτη νίκη κόντρα στο φάντασμα του ΟΦΗ
Νέα βαριά ήττα (3-0 από τον Αστέρα), με τις ίδιες παθογένειες και τον Νους να «κρεμάει» ξανά τον ΟΦΗ. Πρώτη νίκη για τους Αρκάδες που πήραν οξυγόνο για τη συνέχεια.
Την πρώτη του στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης, συντρίβοντας τον ΟΦΗ με 3-0 στο «Θ, Κολοκοτρώνης», στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής και «ξεκόλλησε» από την… ουρά του βαθμολογικού πίνακα.
Στο ντεμπούτο του Χρήστου Κόντη στον πάγκο της κρητικής ομάδας, ο Αστέρας βρήκε ένα καταπληκτικό γκολ απ’ τον Τσίκο στο 23’ κι άλλα δύο τέρματα απ’ τον Μπαρτόλο (71’, 76’), απέναντι στην έναν ΟΦΗ που έμεινε με δέκα παίκτες στο 52’ (δεύτερη κίτρινη ο Νους) και είχε δοκάρι με τον Αποστολάκη στο 61’.
Ο,τι είδαμε από τον ΟΦΗ ήταν για λίγα λεπτά, ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε την υπεροχη και το αριθμητικό πλεονέκτημα και καθάρισε το ματς σε 5 λεπτά. Η ομάδα του Κόουλμαν πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν, ενώ ο ΟΦΗ είναι πλέον μόνος τελευταίος με 3 βαθμούς (εκκρεμεί η απόφαση για το -3).
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κρις Κόλμαν): Παπαδόπουλος, Ιβάνοφ, Τριανταφυλλόπουλος, Σιλά, Άλχο, Γιαμπλόνσκι (71’ Τζανδάρης), Τσίκο, Καλτσάς (80’ Χαραλαμπόγλου), Κετού (88’ Εμμανουηλίδης), Μπαρτόλο (79’ Μεντιέτα), Μακέντα (80’ Όκο).
ΟΦΗ (Χρήστος Κόντης): Χριστογεώργος, Μαρινάκης (46’ Βούκοτιτς), Αποστολάκης, Κρίζμανιτς, Ανδρούτσος, Καραχάλιος (81’ Νέιρα), Αποστολάκης, Σενγκέλια (69’ Θεοδοσουλάκης), Νους, Φούντας (81’ Ζανελάτο), Σαλσέδο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
