Αλαφούζος: Ανοίγει τα χαρτιά του με... debate!

Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Η «μαχαιριά» στον Αλαφούζο για τον φετινό στόχο

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα δεχθεί ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του Τύπου σχετικά με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός…

Η ώρα που ο Γιάννης Αλαφούζος είχε προαναγγείλει στην παρουσίαση Μπενίτεθ, έφτασε, έστω με μεγάλη καθυστέρηση. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα βρεθεί σε τηλεοπτικό στούντιο για να δεχθεί ερωτήσεις συγκεκριμένων εκπροσώπων του Τύπου σε ενός είδους ντιμπέιτ, που θυμίζει περισσότερο… πολιτική.

Ο ισχυρός άνδρας των Πράσινων αναμένεται να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικές με την ομάδα. Το κατά πόσο θα ανοίξει πράγματι τα χαρτιά του, μένει να φανεί, αφού επιλέγει… τη σιγουριά του δικού του, ΣΚΑΪ.

Το «ντιμπέιτ» θα λάβει χώρα το βράδυ της Κυριακής 16 Νοεμβρίου και αναμένεται να συζητηθούν ζητήματα της επικαιρότητας, όπως αυτό του Βοτανικού, ενώ η… λογική λέει πως προς συζήτηση θα τεθούν θέματα που αφορούν αποφάσεις του παρελθόντος, αλλά και στόχους του μέλλοντος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News