EUROLEAGUE: Xωρίς την παρουσία φιλάθλων οι εντός έδρας αγώνες των ΤΣΣΚΑ, Ζενίτ και Ούνικς

Όπως μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ, οι αγώνες των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Ούνικς Καζάν θα διεξάγονται για άγνωστο διάστημα χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες, ένεκα της επέλασης του κορωνοϊού στη Ρωσία.

«Κόκκινος συναγερμός» έχει χτυπήσει στη Ρωσία, μετά τα 25.000 κρούσματα κορωνοϊού που μετράει πλέον η χώρα ημερησίως.

Η ζοφερή πραγματικότητα των τελευταίων ημερών ανάγκασε άρον άρον την κυβέρνηση της Ρωσίας στην απόφαση να θέσει σε ισχύ μέτρα προκειμένου να σταματήσει η καλπάζουσα διασπορά του ιού.

Το μπάσκετ, φυσικά, δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηράστο από τις εξελίξεις, με τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Ούνικς Καζάν να αποκτούν ένα σημαντικό ντεσαβαντάζ συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες της EuroLeague.

Αυτό, καθότι, σύμφωνα με το «sports.ru», τίθεται εκ νέου σε ισχύ το μέτρο απαγόρευσης φιλάθλων σ’ όλες τις αθλητικές διοργανώσεις. Όπερ και σημαίνει πως από τούδε και στο εξής οι τρεις ρωσικές ομάδες δεν θα έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους στις αναμετρήσεις τους για την VTB League και την EuroLeague.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι πρότινος η ΤΣΣΚΑ είχε επιτρεπτό όριο στο γήπεδό της έως 1000 φιλάθλους, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έως 500 και η Ούνικς Καζάν έως 5.250.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News