Ρεάλ Μαδρίτης: Στα άκρα οι σχέσεις Βινίσιους-Αλόνσο - Ενημέρωσε ότι δεν ανανεώνει
Η σχέση Βινίσιους-Αλόνσο συνεχίζει να κλονίζεται, με τον Βραζιλιάνο να ενημερώνει τον Πέρεθ, ότι δεν σκοπεύει να ανανεώσει.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.
Η ισπανική ομάδα διανύει μια κακή περίοδο αγωνιστικά μετρώντας 3 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη ( 2 στο πρωτάθλημα, 1 στο Champions League). Παράλληλα η κατάσταση και στο εσωτερικό της ομάδας αντιμετωπίζει προβλήματα και συγκεκριμένα στη σχέση του Βινίσιους με τον Αλόνσο.
Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα και το Athletic, ο Βραζιλιάνος ενημέρωσε προσωπικά τον Φλορεντίνο Πέρεθ ότι δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του όσο ο Αλόνσο παραμένει στον πάγκο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
