ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Στο… κενό το νέο συμβόλαιο του Βλάχοβιτς

Αρνητικά απάντησε στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, με την Φιορεντίνα, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, όπως τόνισε και ο πρόεδρος της ομάδας.

Έναν από τα δυνατά της χαρτιά θα χάσει το επόμενο χρονικά διάστημα η Φιορεντίνα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας Ρόκο Κομίσο, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο που τον δένει στον σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ο Βλάχοβιτς την περασμένη σεζόν μέτρησε 21 γκολ στο πρωτάθλημα και η καλή του φόρμα φαίνεται πως συνεχίζεται και φέτος, με τον 21χρονο να μετράει 4 γκολ στις πρώτες 7 αγωνιστικές. Γι’ αυτό και οι «Βιολά» του πρόσφεραν ένα συμβόλαιο με οικονομικές απολαβές πάνω από τα 4 εκατομμύρια το χρόνο, με τον ίδιον όμως να μην το δέχεται. Γι’ αυτό και με γραπτή του δήλωσε, «μίλησε» ο Κομισό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η πρόταση ανανέωσης δεν έγινε δεκτή.

Από τον ερχομό μου στην Φλορεντία, είχα υποσχεθεί να είμαι πάντα ειλικρινής με τους οπαδούς μας και πως ποτέ δεν θα έκανα υποσχέσεις που δεν θα μπορούσα να κρατήσω.

Γι’ αυτό και θα ήθελα να σας ενημερώσω για, ένα θέμα για το οποίον λέγονται και γράφονται πολλά τους τελευταίους μήνες, η ανανέωση συμβολαίου του Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Όπως ξέρετε, η Φιορεντίνα έκανε μια πολύ σημαντική προσφορά στον ποδοσφαιριστή, μια πρόταση που θα τον έκανε τον παίκτη με το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του συλλόγου.

Η προσφορά μας είχε βελτιωθεί σε αρκετές πτυχές καθ’ όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, ώστε να φτάσουμε τις απαιτήσεις του Ντούσαν και των ατζέντηδων του, παρά τις προσπάθειές μας όμως αυτή η πρόταση δεν έγινε δεκτή.

Στις εβδομάδες που βρίσκομαι εδώ στην Φλορεντία, έχω προσπαθήσει να βρω μια λύση που θα κάνει χαρούμενο τόσο τον παίκτη όσο και τον σύλλογο, όμως, με μεγάλη μου λύπη, αυτή η προσπάθεια δεν ανταμείφθηκε.

Αυτό που πρέπει να κάνω τώρα για εμένα και την Φιορεντίνα, είναι να καταγράψω τι θέλει ο παίκτης και η πλευρά του και να τα κάνω εφικτά ώστε να βρούμε λύσεις στο σύντομο μέλλον, με σκοπό να συνεχίσουμε τη νέα σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έχει συμβόλαιο που τον δένει για 21 ακόμη μήνες και είμαστε σίγουροι πως ο παίκτης, όπως έχει δείξει πάντα, θα δώσει την προσήλωσή του στο να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, δείχνοντας τον επαγγελματισμό που έδειξε απ’ όταν έφτασε στην ομάδα, σεβόμενος τον κόσμο μας, τους συμπαίκτες του, τους προπονητές του και όλους σε ολόκληρη την οικογένεια των “Βιολά”».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News