Ομπράντοβιτς: «Παραιτήθηκε από την Παρτιζάν»
Είδηση-βόμβα από τη Σερβία!
Η ήττα από τον Παναθηναϊκό και κυρίως η εικόνα της Παρτιζάν φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ζοτς.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου σέρβικου Μεσου, «mozzartsport», ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από τη θέση του προπονητή, δηλώνοντας στη διοίκηση του συλλόγου την πρόθεσή του να αποχωρήσει εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για το καλό της ομάδας.
Το ίδιο ρεπορτάζ ξεκαθαρίζει πως θα υπάρξει άμεση συνάντηση του 65χρονου τεχνικού με το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και τον πρόεδρο, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, ώστε να παρθεί μια τελική απόφαση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Τούμπα
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- ΜακΚόλουμ: «Δεν είναι σωστό να μην βρεθεί στο Final Four ο Γιαννακόπουλος, είναι... σαν μπουνιά στο πρόσωπο»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
