Στέφανος Τσιτσιπάς: Ανέλαβε την ευθύνη ο πατέρας του για το περιστατικό με την υπερβολική ταχύτητα
Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, πήγε στη Τροχαία να παραδώσει το δίπλωμα του αναλαμβάνοντας εκείνος την ευθύνη για το περιστατικό με την υπερβολική ταχύτητα, όμως δεν έγινε δεκτό.
Πριν λίγο καιρό το αυτοκίνητο του Στέφανου Τσιτσιπά είχε πιαστεί από τις κάμερες της Αττικής Οδού με υπερβολική ταχύτητα και έπρεπε να παραδώσει το δίπλωμα του και να πληρώσει πρόστιμο 2.000 ευρώ.
Αργότερα ο δικηγόρος του Τσιτσιπά είχε δηλώσει, πως το όχημα το οδηγούσε τρίτο πρόσωπο.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Weekend Live», ο Απόστολος Τσιτσιπάς, πατέρας του Στέφανου, ανέλαβε την ευθύνη για το περιστατικό, που συνέβη στην Αττική οδό.
Ο ίδιος παρουσιάστηκε στις 26 Νοεμβρίου στην Τροχαία Αττικής με την απόδειξη ότι πληρώθηκε το πρόστιμο των 2.000 ευρώ και παρέδωσε το δίπλωμα του λέγοντας πως οδηγούσε εκείνος.
Σύμφωνα με τις αρχές ωστόσο, έχει περάσει το χρονικό διάστημα των 7 ημερών για δικαίωμα ένστασης και έτσι δεν έγινε δεκτό το δίπλωμα του Απόστολου. Επομένως ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πρέπει να παραδώσει το δίπλωμά του για ένα έτος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
