Ολυμπιακός: Ανέβασε πυρετό ο Φουρνιέ, αμφίβολος με Φενέρμπαχτσε
Εκτός προπόνησης σήμερα ο Εβάν Φουρνιέ εξαιτίας πυρετού-Αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε (4/12, 21:15)
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Ολυμπιακό, καθώς ο Εβάν Φουρνιέ ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα να μείνεις εκτός προπόνησης.
Η εξέλιξη αυτή καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του Γάλλου γκαρντ στο ματς με την Φενέρμπαχτσε (4/12, 21:15) το βράδυ της Πέμπτης στο ΣΕΦ. Το ιατρικό επιτελείο παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας του και θα περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί.
«Σφυρίζει» ο Ντιφάλα
Στο μεταξύ η ΕuroLeague ανακοίνωσε τους διαιτητές της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε για τη 14η αγωνιστική της regular season της Euroleague. Αυτοί θα είναι οι Μεχντί Ντιφάλα (Γαλλία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Χιουζ Θεπερνιέ (Γαλλία).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
